Rideskole

1 ledig plads på hold kl. 16-17

1 ledig plads på hold kl. 1730-1830

Nu er det muligt at melde dit barn til et børneridehold på Mosegården. 

På Mosegården sætter vi hestenes trivsel i højsædet. Det ses i den daglige pasning af hestene på stedet, i omgangen og håndteringen af hestene, og i ridningen. Vi arbejder efter Horsemanship principper og Akademisk Ridekunst. Og det er det, som børnene vil lærer her.

På et hold vil der max være 3 equipager. Det gør det muligt for instruktøren at have tid til hvert enkelt barn, og tilgodese den enkeltes behov.

Barnets alder skal være mellem 4 og 14 år.

Holdene vil ligge om torsdagen. Det første hold er fra kl 16 – 17. Det andet hold er fra kl 1730 – 1830

Når Holdene starter, vil vi hente hestene på folden, strigle dem og lægge udstyr på dem. Her vil børnene lærer at håndtere hestene, de lærer hvordan-, og hvorfor vi holder dem rene, og hvad udstyr vi bruger, hvordan man ligger det på, og hvordan det skal ligge korrekt. Dette bruger vi ca. 20min på.

Ridningen vil varer i ca. 30min, og her vil vi arbejde med tillid til hestene, balance, signal givning, kropsbevidsthed, og selvfølgelig at have det sjovt med hestene.

Efter ridning sadler vi af, lægger udstyr på plads og sætter hestene ud på fold igen. Dette bruger vi ca. 10 min på.

Det praktiske:

Der er ikke Ridehus på stedet, kun Ridebane, så det er vigtigt at have tøj på, tilegnet sig vejret (vi rider i alt slags vejr).

Til hver lektion er det vigtigt at der er en voksen/ større barn med, som kan håndtere/ gå med hesten, indtil at rytteren er tryg og dygtig nok til selv at styrer.

Hvis du ønsker at tilmelde dit barn et hold, så skal du kontakte Maria på tlf. eller email.

På kalenderen her under kan du se hvornår der er rideskole og hvornår der er ferie.

 

Resten af 2018